top of page

FAQ

Kan ik elke week vers vlees bestellen?

Nee, Wij hebben vaste data waarop wij slachten. Dit is voor varkensvlees ongeveer 2 keer per maand, voor rundsvlees 1 keer per maand. We slachten nooit varken en rund in dezelfde week. Je kan je bestelling wel aanvullen met diepgevroren vlees. 

Hoe gebeurd de verzending en wanneer krijgen wij onze bestelling?

Jouw bestelling vertrekt op de boerderij op vrijdag, dit met een externe dienst die alles gekoeld en volgens de regels van het FAVV transporteert. De levering is altijd op zaterdag. Je krijgt op zaterdagochtend het specifieke uur door. Indien blijkt dat je toch niet aanwezig bent op dit uur kan je de levering wijzigen. Levering zal dan gebeuren op maandag. Let op! Indien er diepgevroren vlees mee verstuurd is en levering is pas op maandag, is er een mogelijkheid dat dit vlees ontdooit zal zijn. 

Was als ik na 12 uur maandagmiddag bestel?

De levering zal pas de week erna, op zaterdag plaatsvinden. Mocht het een dringende bestelling zijn, die je toch graag die zaterdag in huis hebt, neem dan even contact op met ons. Dan kijken we wat er mogelijk is.

Waar komen de producten vandaan? Klopt het dat er geen tussenschakels zijn?

Het grootste deel van het aanbod dat je kan terugvinden op de webshop komt van onze eigen boerderij. De yoghurt, het vlees, granola's, confituren,... . Daarnaast hebben we ons assortiment uitgebreid met producten van andere korte keten producenten (dit staat steeds duidelijk vermeld). Hun producten werden met de grootste zorg door ons uitgezocht en behoren tot ons assortiment omdat hun productiemethode, productherkomst en manier van werken aansluit bij onze visie.

Kunnen wij een bezoek brengen aan jullie boerderij?

Onze boerderij is niet zomaar toegankelijk, maar we plannen wel vaak een opendeurdag in zodat je een kijkje achter de schermen kan komen nemen. Wel kan je steeds terecht in onze boerderijwinkel te Kaprijke

Heb je nog vragen waarop je hier geen antwoord kon vinden? Stuur gerust een mailtje naar sarah@vaneigenkweek.be, we helpen je graag verder!

bottom of page